АМБРИ - ERP Софтвер за Материјално / Финансиско Работење

ШТО ИМА НОВОКАЈ НАС

АМБРИ - За Секого

11мај 2020

Зошто на Вашиот бизнис му е неопходна онлајн продавница?од Natasa Kostoska

Дали знаевте дека македонските граѓани потрошиле 176 милиони евра на онлајн купување?...

12фев. 2020

5 чекори до успешна ERP имплементацијаод Natasa Kostoska

Се почесто го добиваме следното прашање:
“Што е ERP и како до успешна имплементација”?...

30дек. 2019

8 Совети за Вашата новогодишна бизнис резолуцијаод Natasa Kostoska

Некаде помеѓу завршната сметка, годишниот попис и предновогодишната еуфорија, имавте ли време да ја направите Вашата бизнис резолуција?...

13ноем. 2019

Аааа да зборуваме за “BURNOUT”?од Natasa Kostoska

Burnout или познат како синдром на согорување, е прв пат опишан во 1974 година како: “Психолошки синдром што се јавува како одговор на континуиран, хроничен, интерперсонален стресор на работно место”....

ДОБИЈТЕ 1 МЕСЕЦ ГРАТИС +

Претплатете се на нашата мејлинг листа, и добијте 1 месец гратис!