АМБРИ - ERP Софтвер за материјално и финансиско работење

ЗАПОЗНАЈТЕ ГО АМБРИТИМОТ

Софтвер за материјално работење и финансиско работење - АМБРИ

Нашата визија е да го револуционизираме пазарот
и да го поттикнеме растот и профитабилноста на нашите клиенти.

ОТКРИВАЊЕ И РЕШАВАЊЕ, ПРОБЛЕМ ПО ПРОБЛЕМ

Кога се работи за откривање на проблем, потребно е пред сѐ да се ставите на местото на клиентот - треба да бидете и продавач, и магационер, и сметководител, и сопственик...

Знаеме дека практично тоа е невозможно да се постигне самостојно. Но секако дека може да се пристапи тимски - со многу разговори, набљудувања, консултирања... само така можете да го добиете најдоброто, наједноставното и најкреативното решение на самиот проблем.

Само така може да се дојде до најдобар дизајн, надјобро корисничко искуство. А тоа, тимот на BOLD го има совладано низ долгогодишно искуство и соработка со домашни и странски клиенти.

СОФТВЕРСКИ РЕШЕНИЈА СО НАЈНОВИ ТЕХНОЛОГИИ

Кога станува збор за имплементација, забораваме на компромиси. Со користење на најмодерни технологијии, бидете сигурни дека решението на вашиот проблем е преточено во брза, едноставна и функционална апликација, која може да ја пристапите од вашиот мобилен телефон, таблет, лаптоп, десктоп компјутер...

Нашето CLOUD решение овозможува да останете "up to date" со секоја нова имплементација и подобрување од нашиот тим.

А кога сме кај тимот, NOXON е составен од професионалци, Софтверски инженери со долгогодишно искуство и соработка со домашни и странски enterprise клиенти.

Ставајќи се во улога на нашите корисници, создадовме софтвер кој обезбедува брзина, контрола и прегледност на целокупното работење на вашиот бизнис. Време е да преземете контрола и да останете конкурентни во денешното динамично окружување.

ДОБИЈТЕ ЕДЕН МЕСЕЦГРАТИС+

Претплатете се на нашата мејлинг листа, и добијте 1 месец гратис!